Adrian Feliks Top Chef Polska

19-01-2015
ADRIAN FELIKS - szef kuchni z 14-letnim doświadczeniem. Obecnie właściciel firmy SPOON organizującej warsztaty kulinarne na terenie Śląska oraz szef kuchni w Browarze Przystań w Chorzowie. Swoją wiedzę zdobywał w Belgii, gdzie pracował i szkolił się m.in. pod okiem Carla Didden, jednego z najlepszych szefów kuchni w Belgii. Uczestnik wielu konkursów kulinarnych oraz juror konkursów gastronomicznych. Brał udział w II edycji programu Top Chef, w którym jako jedyny został wyróżniony stażem w Atelier Amaro przez samego Wojtka Modesto Amaro. Swoimi daniami zachwycił również Panią Ewę Wachowicz, która zaprosiła go jako gościa do swojego programu "Ewa Gotuje". Jest osobą wesołą i bardzo komunikatywną. O kulinariach, jedzeniu, kuchni polskiej, regionalnej, potrafi opowiadć godzinami. "Zaraża" swoją pasją do gotowania na prowadzonych przez siebie warsztatach. Jego osobowość, otwartość I pasja, przyciągają coraz liczniejszą grupę adeptów kulinarnych na warsztaty, pokazy I spotkania kulinarne.

Ty też współtworzysz InSilesia.pl!

Załóż blog

Polecane blogi

InSilesia.pl Graviteo Encja.com inwroc.pl inNews.pl
Innowacyjna Gospodarka Europejski Fundusz Rozwoju Regionu